Mirë se erdhët!

Vendi ku mund të gjeni këshilla biznesi dhe ide praktike për ju si sipërmarrës dhe profesionistë në një epokë dixhitale.

Disa nga postimet e fundit

Uebinar

Uebinar

Njoftime & Zhvillime

Trajnime

Uebinar

Zhvillimi personal

Faqja [tcb_pagination_current_page] nga [tcb_pagination_total_pages]

Disa nga kurset online

All courses...
  • All courses...
  • Topics
  • Bazat
  • I avancuar
  • I ndërmjetëm
  • WordPress SEO
  • Access restrictions
  • Me regjistrim
  • Kurs i hapur (pa pagesë)
  • Me pagesë

Me pagesë

Udhëzues

Zbuloni si të konfiguroni SEO Press nga fillimi në fund për të optimizuar faqen tuaj në mënyrën më të mirë për motorët e kërkimit si Google, Bing, etj.

);">

1 Lessons - Intermediate

Tekst

Mirë se erdhët! Vendi ku mund të gjeni këshilla biznesi  dhe ide praktike për ju si sipërmarrës dhe profesionistë në një epokë dixhitale. Trajnime &   Prezantime nga SfidaBiznesi.com Video të ndryshme nga shkrimet e publikuara. Kurse online për sipërmarrës & profesionistë. Softe & Aplikacione për sipërmarrës dhe profesionistë. Disa nga postimet e fundit Disa nga kurset online

9 Lessons - Bazat

Me regjistrim

Tekst

Nëse aktualisht jeni pa punë, pa shumë punë apo të pakënaqur me punësimin tuaj, atëherë ideja e marrjes së kontrollit dhe kthimit në ‘shefin’ e vetvetes mund t’ju duket shumë tërheqëse. ​Mbase, ​keni kohë që po mendoni me veten ' si të ​filloj një biznes ' apo ​duke konsideruar me dikë tjetër ​​' si të hapim një biznes '. Cilado qoft​ë situata juaj tani, dekada e kaluar na ka treguar se vendet e punës nuk janë më aq të sigurta siç mund ta kemi menduar në të kaluarën. ​Në të njëjtën kohë, raporti i suksesit për bizneset e reja mbetet mjaft i ulët ku shumica e tyre dështojnë brenda disa viteve . Ndërkohë, asnjëherë nuk ka diçka ‘tërësisht të sigurtë’ ndaj nëse jeni duke menduar ta lini punën aktuale për të filluar biznesin tuaj, ka shumë avantazhe nëse zgjidhni të përgatiteni mirë para se t’i futeni sipërmarrjes private . Këto janë nënë këshilla ​që të siguroheni nëse jeni përgatitur mjaftueshëm para se të ​ filloni biznesin tuaj , duke i dhënë vetes shanset maksimale për të qenë të suksesshëm. Këto hapa janë përshtatur nga libri ​i autores me titull ‘ The Entrepreneur Equation ’.

9 Lessons - Bazat

Me pagesë

Udhëzues

Regjistrimi i plotë i sesionit që zhvilluam me znj. Elvira Rama, ekperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ. Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi Prezantuese: Elvira Rama Eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ Mbi 20 vite eksperiencë Udhëheqëse karriere Zhvillim organizativ dhe zhvillim udhëheqje Eksperte për menaxhimin e ndryshimit Trajnere për ndërtimin e skuadrave Eksperte për organizatat ndërkulturore dhe kulturën e organizatës   Axhenda Ndryshimi, si përkufizohet Menaxhimi i vetes gjatë ndryshimit Përqafimi i ndryshimit Mbështetja e të tjerëve   70:20:10 Modeli si mësojmë dhe zhvillohemi 5 faktorët për rritje pozitive 4 mënyrat se si ne mësojmë Menaxhimi i vete gjatë ndryshimit Si reagojmë ndaj ndryshimit që nuk e duam Ri-ngritja pas sfidave Ndryshimi = mundësi të reja Proaktiv vs. Reagues 5 gjëra të rëndësishme përballë ndryshimit Zhvillimi personal gjatë ndryshimit Si të kuptojmë që kemi qëndrueshmëri përballë ndryshimit Si të mbështesim të tjerët Komunikimi dhe zhvillimi Tranzicioni: Mbarimi, Zona neutrale dhe Fillimi i ri Pyetje & Përgjigje

1 Lessons - Advanced

Me regjistrim

Udhëzues

Ky është regjistrimi i sesionit që u zhvillua me Tirana WordPress Meetup, me datë 5 nëntor 2020, ku prezantues ishte Elvis Plaku.  Elvisi ndau për eksperiencën e tij me Wordpress nga viti 2004 deri tani dhe eksperiencat me editorët si dhe faqe ndërtuesit e ndryshëm (Editors & Page builders) që ofrohen për Wordpress. Sesioni ishte në formë diskutimi dhe këtu mund ta shihni të plotë.

1 Lessons - None

Me pagesë

Video

Mbi 36% e faqeve online sot në internet përdorin WordPress. Ky trajnim synon t'ju njohë me këtë platformë publikimesh që ju lejon të ndërtoni një faqe për biznesin, organizatën apo projektin tuaj pa humbur shumë kohë.

3 Lessons - Intermediate

Faqja [tcb_pagination_current_page] nga   [tcb_pagination_total_pages]

>