Kryefaqja Autorët Postime nga Elvis Plaku

Elvis Plaku

114 POSTIME 10 KOMENTET
Elvisi është sipërmarës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private në fushat e marketingut, komunikimit, publikimeve dhe ecommerce.

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>