Përshëndetje , uroj të jeni mirë!

Sfida Biznesi (http://www.sfidabiznesi.com) është një faqe e cila, nëpërmjet shkrimeve dhe këshillave që ofron, përpiqet t’i shërbejë një game të gjerë pyetjesh apo nevojash që kanë profesionistët dhe bizneset shqiptare sot.

Formati nuk është unik, por fakti që ne interesohemi për opinionin e atyre që na lexojnë është thelbësor pasi na ndihmon të përmirësohemi për të ofruar diçka më të mirë në vazhdim.

Rrjedhimisht, do i vlerësonim shumë opinionin/komentet apo sugjerimet tuaja në lidhje me këtë faqe si dhe kërkesa specifike që ju mund të keni. 

Mund të na shkruani duke i kthyer përgjigje këtij mesazhi :)

Me respekt,
Elvis Plaku (babi i Supermenit)

P.S. Nëse abonimi me email nuk është më me interes, mund të crregjistroheni ketu. Ju Faleminderit!