Sfida Biznesi (main retina logo)

Konfirmoni pagesën tuaj për t'u bërë pjesë e trajnimit

Zgjidhni nga paketat e trajnimit për Wordpress

Product
Quantity
Price
Trajnimi Si te kemi sukses me Wordpress
Paketa bazë: Si të kemi sukses me WordPress
6 orë trajnim ndëraktiv me video konferencë + grup i dedikuar
59.99 

Hollësi faturimi

Informacion shtesë

Porosia juaj

Produkt Nënshumë
Paketa bazë: Si të kemi sukses me WordPress  × 1 59.99 
Nënshumë 59.99 
Gjithsej 59.99 
PAKETA PLUS
Me paketën plus ju përfitoni jo vetëm trajnimin por edhe një vit të plot domain + hostimin e faqes tuaj. Mjafton të zgjidhni butonin këtu poshtë dhe ajo do t'i shtohet automatikisht porosisë tuaj.
  • Paguani me para në dorë. Ky opsion është i përshtatshëm nëse banoni brenda Tiranës dhe mund të na e sillni pagesën dorazi. Mund të konsideroni dhe opsionin me transfertë bankare.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbuluar funksionimin e këtij sajti për ju, dhe për qëllime të tjera të përshkruara te rregulla privatësie jonë.

>