fbpx

Dhurim për faqen albKristian.com

albKristian.com i ka fillesat e veta që në vitet 1999-2000 kur filloi si e vetmja faqe e krishterë në shqip dhe brenda pak vitesh edhe faqja kryesore që ofronte mundësinë e leximit të Biblës shqip në internet.

Spastroje

Që nga ajo kohë albKristian.com ka evoluar, rritur dhe ndryshuar, por asnjëherë nuk ka operuar me financime të jashtme, por është mbështetur vazhdimisht nga financat dhe kontributi vullnetar i grupit organizativ dhe dashamirësve të tjerë si ju.

Duke kontribuar financiarisht për albKristian.com ju në fakt po ndihmoni për të mbuluar kostot e ndryshme si:

  • rinovimi vjetor i domain + hostit (80 euro/vit)
  • mirëmbajtja dhe përditësimi i faqes (dhjetra orë vullnetare në vit)
  • nevoja të tjera më të vogla që zakonisht i mbulon vetë grupi organizativ.

Ju faleminderit dhe Zoti ju bekoftë!

>