fbpx

Trajnim individual (1 orë)

15.00 

Trajnim i personalizuar vetëm për ju dhe nevojat tuaja. Trajnimi mund të kryhet në distancë me video-konferencë ose në vendodhjen tuaj brenda Tiranës.

Spastroje

Trajnim i personalizuar vetëm për ju dhe nevojat tuaja. Trajnimi mund të kryhet në distancë me video-konferencë ose në vendodhjen tuaj brenda Tiranës, por nuk përfshin kohën e udhëtimit.

Vendndodhja

Online

>