Trajnim Individual

Trajnim Individual

3 000 Lekë

Trajnim i personalizuar sipas nevojave tuaja dhe sipas paketave qe ne ofrojme. 

Trajnimi me video eshte me i lire se sa ai balle per balle.

Add To Cart Buy Now
>
Add To Cart Buy Now