Sfida Biznesi (main retina logo)

Ju faleminderit për interesin tuaj, lutem vazhdoni me porosinë këtu poshtë ose na kontaktoni nëse keni pyetje.

Show Order Summary
60.00 €
Product Subtotal
Elvira Rama
Video trajnimi: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi
  × 1
60.00 
Subtotal 60.00 
Total 60.00 

Porosia juaj

Product
Quantity
Price
Elvira Rama
Video trajnimi: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi (#8280)
+
60.00 

Customer information

Hollësi faturimi

Payment

  • Paguani me kartën tuaj me PayPal.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbuluar funksionimin e këtij sajti për ju, dhe për qëllime të tjera të përshkruara te rregulla privatësie jonë.

Porosia juaj

Produkt Nënshumë
Elvira Rama
Video trajnimi: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi
  × 1
60.00 
Nënshumë 60.00 
Gjithsej 60.00 
>