Sfida Biznesi (Logo)

Konfirmoni pagesën tuaj për t'u bërë pjesë e trajnimit

Zgjidhni nga paketat e trajnimit për Wordpress

Product
Quantity
Price
Podcast Elvis Plaku
Trajnim individual (1 orë)
Vendndodhja: Online,
1 orë trajnim i personalizuar vetëm për ju dhe nevojat tuaja.
15.00 
Opsioni i më i mirë
Podcast Elvis Plaku
Trajnim individual (1 orë)
Vendndodhja: Online,
25% ulje. 3 orë trajnim i personalizuar vetëm për ju dhe nevojat tuaja.
33.75 

Hollësi faturimi

Informacion shtesë

Porosia juaj

Produkt Nënshumë
Trajnim individual (1 orë) - Online  × 1 15.00 
Nënshumë 15.00 
Gjithsej 15.00 
  • Paguani me para në dorë. Ky opsion është i përshtatshëm nëse banoni brenda Tiranës dhe mund të na e sillni pagesën dorazi. Mund të konsideroni dhe opsionin me transfertë bankare.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbuluar funksionimin e këtij sajti për ju, dhe për qëllime të tjera të përshkruara te rregulla privatësie jonë.

>