Bazat
Video

Kurs: Filloni marketingun tuaj me email

5 Leksione Bazat

Përshkrimi i kursit

Duhet sqaruar se marketingu me email (email marketing) nuk është thjesht kanali më i vjetër i komunikimit virtual por studimet vërtetojnë se ai vijon të mbetet ndër kanalet më efikase të marketingut për bizneset, organizatat dhe sipërmarrjet e ndryshme online dhe offline.

MailChimp është aktualisht ndër platformat apo shërbimet më të njohura për ofrimin e marketingut me email, ndaj edhe e kemi zgjedhur si shembull për video leksionet e këtij trajnimi mbi Marketingun me Email.

5 video leksionet mbi MailChimp janë të ndara që t'ju ndihmojë të ndërtoni infrastrukturën e nevojshme për të filluar ta përdoni marketingun me email për nevojat e biznesit/organizatës tuaj me MailChimp, si një nga platformat më të njohura aktualisht.

Filloje kursin

Struktura e kursit

1. Si të krijoni llogarinë tuaj në MailChimp?

Në këtë video leksion të parë do të mësoni:

  • si të krijoni llogarinë tuaj në faqen e MailChimp.com
  • funksionet kryesore të MailChimp.com
Me regjistrim

2. Si të krijoni listën tuaj të parë

Në këtë video leksion të dytë do mësoni:

  • si të krijoni listën tuaj të parë në MailChimp, 
  • seksionet kryesore për menaxhimin e MailChimp.
Me regjistrim

3. Dy mënyra si të rrisni listën tuaj

Në këtë video leksion të tretë do të mësoni:

  • ​Si të krijoni listën tuaj të parë me informacionet e duhura,
  • Dy mënyrat e para si të rrisni listën e abonentëve tuaj (individualisht dhe duke i importuar)
Me regjistrim

4. Si të punoni me formën kryesore të abonimit?

Në këtë video leksion të katërt do të mësoni:

  • si të krijoni dhe ndryshoni formën tuaj të abonimit
  • si ta shpërndani atë lehtësisht me email, etj.
Me regjistrim

5. Si të krijoni & përdorni format e trupëzuara/integruara?

Në këtë video leksion të pestë do mësoni:

  • si të krijoni dhe përdorni format e trupëzuara
  • si t’i vendosni ato në faqen tuaj në pozicione të ndryshme
Pen
>