Pulti

Këtu do gjeni këshilla biznesi dhe ide praktike për ju si sipërmarrës dhe profesionistë në një epokë dixhitale.

Anëtarët e regjistruar, do gjejnë kurse dhe materiale shtesë.
  • Mbi 10 shkrime falas
  • Mbi 5 kurse & video regjistrime
  • Mbi 50 anëtarë të regjistruar
  • Uebinare & trajnime periodike
  • Kuize
>