fbpx

Mirë se erdhët!

Këtu do gjeni këshilla biznesi dhe ide praktike për ju si sipërmarrës dhe profesionistë në një epokë dixhitale.

Customers served! Mbi 20 shkrime Shkrime dhe keshilla!
Customers served! 20 kurse online Shkrime dhe keshilla!

Disa nga postimet e fundit

Fillimet e një biznesi

Uebinar: Si të kapërceni pengesat që ju mbajnë larg qëllimeve tuaja!

Uebinar

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Trajnime

Trajnim: Marketing strategjik në internet 2022

Uebinar

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Njoftime & Zhvillime

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Shërbime

Paketat Nextcloud
>