fbpx

Kurset

Gjithë kurset
  • Gjithë kurset
  • Temat
  • Bazat
  • I avancuar
  • Sipërmarrja e lirë
  • SEO
  • Kufizimet në akses
  • Me regjistrim
  • Kurs i hapur (pa pagesë)
  • Me pagesë

Bazat

Funksionet kryesore të Nextcloud
Udhëzues

Udhëzues

1 Lessons

None

SEO

Video kurs, konfigurimi i SEOPress

Zbuloni si të konfiguroni SEO Press nga fillimi në fund për të optimizuar faqen tuaj në mënyrën më të mirë për motorët e kërkimit si Google, Bing, etj.

Udhëzues

Udhëzues

1 Lessons

Intermediate

Bazat

Zakonet e njerëzve të suksesshëm

Autore: Marguerite Ward, CNBC Çfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg) nga pjesa tjetër? Dikush intervistoi qindra prej këtyre milionerëve të vetë-bërë për ta zbuluar. Tom Korlei (Tom Corley), me profesion llogaritar dhe planifikues financiar, intervistoi 233 individë të pasur, shumica prej tyre ishin vetë-bërë të tillë, në lidhje me zakonet e të përditshme. Më pas, përgjigjet e tyre i krahasoi me ato të 128 individëve të tjerë më të varfër – individë që gjeneronin më pak se $35,000 në vit. Sipas librit të tij të shumë shitur “ Change Your Habits, Change Your Life ” (Ndrysho zakonet që të ndryshosh jetën tënde), Korlei shpjegon se si individët e pasur e veçojnë vetveten në disa mënyra specifike. Sipas tij këto janë 7 zakonet që i kanë të përbashkëta.

Tekst

Tekst

9 Lessons

Bazat

Bazat

9 Hapa Si Të Hapim Një Biznes Të Suksesshëm

Nëse aktualisht jeni pa punë, pa shumë punë apo të pakënaqur me punësimin tuaj, atëherë ideja e marrjes së kontrollit dhe kthimit në ‘shefin’ e vetvetes mund t’ju duket shumë tërheqëse. ​Mbase, ​keni kohë që po mendoni me veten ' si të ​filloj një biznes ' apo ​duke konsideruar me dikë tjetër ​​' si të hapim një biznes '. Cilado qoft​ë situata juaj tani, dekada e kaluar na ka treguar se vendet e punës nuk janë më aq të sigurta siç mund ta kemi menduar në të kaluarën. ​Në të njëjtën kohë, raporti i suksesit për bizneset e reja mbetet mjaft i ulët ku shumica e tyre dështojnë brenda disa viteve . Ndërkohë, asnjëherë nuk ka diçka ‘tërësisht të sigurtë’ ndaj nëse jeni duke menduar ta lini punën aktuale për të filluar biznesin tuaj, ka shumë avantazhe nëse zgjidhni të përgatiteni mirë para se t’i futeni sipërmarrjes private . Këto janë nënë këshilla ​që të siguroheni nëse jeni përgatitur mjaftueshëm para se të ​ filloni biznesin tuaj , duke i dhënë vetes shanset maksimale për të qenë të suksesshëm. Këto hapa janë përshtatur nga libri ​i autores me titull ‘ The Entrepreneur Equation ’.

Tekst

Tekst

9 Lessons

Bazat

I avancuar

Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi - Elvira Rama

Regjistrimi i plotë i sesionit që zhvilluam me znj. Elvira Rama, ekperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ. Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi Prezantuese: Elvira Rama Eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ Mbi 20 vite eksperiencë Udhëheqëse karriere Zhvillim organizativ dhe zhvillim udhëheqje Eksperte për menaxhimin e ndryshimit Trajnere për ndërtimin e skuadrave Eksperte për organizatat ndërkulturore dhe kulturën e organizatës   Axhenda Ndryshimi, si përkufizohet Menaxhimi i vetes gjatë ndryshimit Përqafimi i ndryshimit Mbështetja e të tjerëve   70:20:10 Modeli si mësojmë dhe zhvillohemi 5 faktorët për rritje pozitive 4 mënyrat se si ne mësojmë Menaxhimi i vete gjatë ndryshimit Si reagojmë ndaj ndryshimit që nuk e duam Ri-ngritja pas sfidave Ndryshimi = mundësi të reja Proaktiv vs. Reagues 5 gjëra të rëndësishme përballë ndryshimit Zhvillimi personal gjatë ndryshimit Si të kuptojmë që kemi qëndrueshmëri përballë ndryshimit Si të mbështesim të tjerët Komunikimi dhe zhvillimi Tranzicioni: Mbarimi, Zona neutrale dhe Fillimi i ri Pyetje & Përgjigje

Udhëzues

Udhëzues

1 Lessons

Advanced

Bazat

WordPress Editors & Pagebuilders - Tirana WordPress Meetup

Ky është regjistrimi i sesionit që u zhvillua me Tirana WordPress Meetup, me datë 5 nëntor 2020, ku prezantues ishte Elvis Plaku.  Elvisi ndau për eksperiencën e tij me Wordpress nga viti 2004 deri tani dhe eksperiencat me editorët si dhe faqe ndërtuesit e ndryshëm (Editors & Page builders) që ofrohen për Wordpress. Sesioni ishte në formë diskutimi dhe këtu mund ta shihni të plotë.

Udhëzues

Udhëzues

1 Lessons

None

Bazat

Trajnimi për Wordpress

Mbi 36% e faqeve online sot në internet përdorin WordPress. Ky trajnim synon t'ju njohë me këtë platformë publikimesh që ju lejon të ndërtoni një faqe për biznesin, organizatën apo projektin tuaj pa humbur shumë kohë.

Video

Video

3 Lessons

Intermediate

Bazat

Të ndryshme

Video udhëzuese të ndryshme pa një tematikë unifikuese, por të krijuara sipas rasteve dhe nevojave të ndryshme.

Video

Video

7 Lessons

Intermediate

Bazat

Uebinari mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me Wordpress

Përshëndetje miq! Nëse keni dëgjuar apo jeni të interesuar të bëheni pjesë e trajnimit:  Si të publikoni faqen tuaj me Wordpress , atëherë ju ftojmë të regjistroheni për këtë  uebinar informativ  për trajnimin. Uebinari është pa pagesë dhe ju mund të ftoni edhe miqtë tuaj që ta ndjekin.

Video

Video

2 Lessons

Bazat

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Pen
>