Njoftime & Zhvillime

Trajnim i hapur: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress

Nëse keni një projekt, biznes apo organizatë atëherë ju duhet patjetër edhe një faqe në internet. Nuk bëhet fjalë për preferencë por një domosdoshmëri. Ndërkohë,...

Trajnim i hapur për sigurinë online – 30 tetor 2018

Me mbështetjen e Fondacionit Ivanaj lançova një trajnim të hapur mbi temën e sigurisë online. Siguria online është një çështje për të cilën kam...

Trajnimi “Marketingu Strategjik në Internet” te Qendrat Linkoln

Javën që vjen (7 nëntor) është planifikuar të zhvillohet trajnimi i radhës për “Marketingun Strategjik në Internet” që ofrohet nëpërmjet Qendrave Linkoln. Trajnimi është intensiv...

Zhvillime dhe njoftime: Trajnimi, Fjalori, Uebinari, Softe & Apps

Ndonëse këtë periudhë nuk kemi një shkrim të ri për t’ju sugjeruar, deshëm t’ju vëmë në dijeni për disa zhvillime dhe njoftime si më...

Trajnim për Marketingun Strategjik Online

Të dashur lexues te SfidaBiznesi.com Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se me datë 1 Mars, ora 4:00-8:00PM do jemi duke ofruar një trajnim të ri për...

Pjesë e Samitit për të Mirën Sociale, aktivitet botëror i UNDP

"Teknologjia e sotme për një të ardhme më të mirë" ishte tema e Samitit për të Mirën Sociale përmes Teknologjisë që u zhvillua më 19...

Prezantime

Prezantim: Fuqizohuni nëpërmjet medias se re

Me date 9 maj, pata nderin të trajnoj një grup përfaqësuesish nga organizata ambientaliste që operojnë në Shqipëri. Tematika e trajnimit (teorik dhe praktik) eksploronte...

Prezantim: Çfarë ndodh tani që bleva domain-in .AL ?

E gjetët domain-in që deshët, më pas e regjistruat por tani çfarë ndodh? Ka një numër në rritje personash të cilët kanë regjistruar një adresë...

Prezantim: Përfitimet e një ditari profesional!

Ky është versioni prezantim i shkrimit me të njëjtin emër që mund ta gjeni të plotë këtu: Përfitimet e një ditari profesional! https://www.slideshare.net/eplaku/prfitimet-e-nj-ditari-profesional

Sondazhe

Çfarë këshillash do t’ju interesonin më shumë?

Ju lutemi merrni pak kohë për t’iu përgjigjur dy pyetjeve që do t’ju dalin me Chatbot në krahun e djathtë të ekranit tuaj për...

Anketë për krijimin e një Forumi

Përshëndetje miq, Ideja e krijimit të një forumi për diskutime dhe tematika më të gjera se sa shkrimet që publikojmë ka qenë dhe vazhdon të...

Sondazh: A mjafton vetëm faqja e Facebook-ut për një biznes?

Ky sondazh është pjesë e një diskutimi më të gjerë që duam të bëjmë me ju lexuesit tanë. Ju lutem jepni votën tuaj si...
>