Trajnime & Prezantime nga SfidaBiznesi.com

Njihuni me disa prej prezantimeve & trajnimeve që zhvillojmë.

Marketing strategjik në internet

Ky trajnim prej 4 orësh, do ju ndihmojë të krijoni një kornizë pune (strategji) nëpërmjet së cilës mund të bashkëpunojnë sektori i shitjeve dhe i marketingut për arrijen e objektivave. 

Sigurisht, fokusi do jetë te marketingu dhe ndërtimi i strategjive që do ju lejojnë t’i udhëhiqni klientët tuaj potencialë nga momentet e para të ndërgjegjësimit për produktin/shërbimin tuaj, te interesimi, dëshira dhe blerja e shërbimit apo produktit.

Në këtë trajnim, ndryshe nga mjaft trajnime të kësaj të natyre, nuk do merremi thjesht me teori, por do orientohemi nga nevojat dhe rastet tuaja konkrete. Me anë të ushtrimeve dhe diskutimit të rasteve konkrete, shumicën e kohës do jeni ju vetë ‘në timon’ ndërkohë që do shohim së bashku se si aplikimi i strategjisë do t’ju lejojë të arrini objektivat për biznesin apo organizatën tuaj.

26
Ditë
12
Orë
46
Minuta
55
Sekonda

​Si të ndërtoni faqe me WordPress

​Mbi 30% e faqeve online sot në internet përdorin WordPress. Ky trajnim synon t'ju njohë me ​këtë platformë​ publikimesh që ju lejon të ndërtoni një faqe për biznesin, organizatën apo projektin tuaj​ pa humbur shumë kohë.​

Si të filloni me Google Analytics

Nëse faqja juaj është jetike për biznesin, organizatën apo projektin tuaja, atëherë ky trajnim do ju mësojë si të shfrytëzoni të dhënat që gjenerohen nëpërmjet Google Analytics, si platforma më e mirë 'falas' për matjen, monitorimin dhe optimizimin e eksperiencës së vizitorëve në faqen tuaj. 

Si të filloni me Facebook Ads

​Facebook Ads aktualisht ​është ndër kanalet e reklamimit dixhital me kosto më të përballueshme për shumicën e bizneseve dhe organizatave. Ky trajnim synon t'ju prezantojë me botën e reklamimit online nëpërmjet kësaj platforme.

​Trajnim për sigurinë online

​Si qytetarë dixhital të gjithë jemi te ekspozuar ndaj internetit dhe sulmeve nga më të ndryshme që mund të na vijnë nga aty. Ky trajnim synon t'ju njohë me disa prej ​reziqeve kryesore që ju kanosen online duke ju ofruar këshilla dhe teknia praktike se si ju mund të mbroheni më mirë.

​Marketingu me email

Ky trajnim synon t'ju njohë me bazat e marketingut me email me qëllim që të mund ta vini direkt në përdorim për nevojat e biznesit, organizatës apo projektit tuaj. Marketingu me email mbetet ndër kanalet me kthimin më të mirë të investimit (ROI) se ​çdo kanal tjetër.

​Si të filloni me Google Ads

Reklamat me Google janë praktikisht gjithëkund në internet. Google Ads nuk gjenden vetëm në faqet e Google por edhe në shumicën e faqeve të tjera online dhe rrjedhimisht gjenden më pranë klientëve tuaj potencialë. Ky trajnim synon t'ju prezantojë dhe orientojë si të filloni të shfrytëzoni këtë platformë për të promovuar biznesin apo projektin tuaj.

Merrni njoftime për trajnimet/prezantimet e ardhshme

Njoftime dhe zhvillime rreth prezantimeve & trajnimeve të ndryshme që zhvillojmë

Faqja [tcb_pagination_current_page] nga  [tcb_pagination_total_pages]