Uebinar me 20 qershor, 18:00 – Si të filloni me Google Analytics!

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente1852 lexime


Mbas prezantimit të parë, me mbi 40 persona të pranishëm, kemi kënaqësinë ta risjellim prezantim tonë për Google Analytics edhe në formatin e një uebinari.

Ndryshe nga prezantimi që bëmë pranë Fondacionit Ivanaj (shih videon & fotot), ky prezantim do jetë i gjithi online dhe mund të ndiqet nga kudo që jeni nëpërmjet internetit.

Pse ju duhet Google Analytics?

Nëse keni një faqe për biznesin, organizatën apo projektin tuaja, atëherë ky uebinar do t’ju tregoj si:

  • instaloni Google Analytics në faqen tuaj;
  • konfiguroni parametrat bazë dhe
  • interpretoni të dhënat që mblidhen.

Google Analytics ​është platforma më e mirë 'falas' për matjen, monitorimin dhe optimizimin e eksperiencës së vizitorëve në faqen tuaj.

Një aktivitet i hapur dhe falas për këdo që dëshiron të regjistrohet dhe ndjekë nëpërmjet internetit.

Ku: WebinarNinja.com

Kur: 20 qershor 2019, Ora 18:00-19:00

Si: Pa pagesë, mjafton të regjistroheni (shih linkun poshtë)


Për kë është ky prezantim:

  • Biznesmenë apo menaxherë që menaxhojnë faqen e tyre në ueb;
  • Sipërmarrës të lirë (freelance) që disponojnë faqe në internet;
  • Specialistë të marketingut dixhital që duan të kuptojnë ndikimin e mediave sociale në faqen e tyre;
  • Studentë që duan të lançohen në botën dixhitale;
  • Kushdo tjetër që ka interes.

Profili i prezantuesit:

Elvis Plaku është sipërmarrës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private. Aktualisht bashkë-menaxhon dy biznese private dhe shërben si konsulent dhe trajnues për disa biznese/organizata të mirënjohura në vend.

Ekspertiza e tij vjen nga ndërthurja e një sërë përvojash si në botën korporative ashtu edhe në atë private në Shqipëri dhe jashtë. Prirjet dhe dëshira e tij për të eksploruar drejtime të reja e kanë përballur me përvoja në fusha nga më të ndryshmet si: marketingu, psikologjia, komunikimi, burimet njerëzore, teknologjia, etj. Në 2011, përfundoi studimet e nivelit Master për administrim biznesi nga Regent University në Virginia Beach, Virginia, USA.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

I keni parë kurset tona online?

I keni parë kurset tona online?

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re
>