Kryefaqja Etiketat Prezantim

Etiketim: Prezantim

Uebinar me 20 qershor, 18:00 – Si të filloni me Google...

Mbas prezantimit të parë, me mbi 40 persona të pranishëm, kemi kënaqësinë ta risjellim prezantim tonë për Google Analytics edhe në formatin e një...

Prezantim: Si të filloni me Google Analytics!

Nëse keni një faqe për biznesin, organizatën apo projektin tuaja, atëherë ky prezantim do t’ju tregoj si të instaloni, konfiguroni dhe interpretoni të dhënat...

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>