Prezantim: Si të filloni me Google Analytics!

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente1056 lexime


Nëse keni një faqe për biznesin, organizatën apo projektin tuaja, atëherë ky prezantim do t’ju tregoj si të instaloni, konfiguroni dhe interpretoni të dhënat që gjenerohen nëpërmjet Google Analytics.

Google Analytics është platforma më e mirë 'falas' për matjen, monitorimin dhe optimizimin e eksperiencës së vizitorëve në faqen tuaj.

Merrni njoftime për trajnimet/prezantimet e ardhshme

Ky aktivitet i hapur dhe falas është zhvilluar sakaq.

Ku: Zyrat e Fondacionit Ivanaj

Kur: 28 maj 2019, Ora 18:00

Si: Falas, me regjistrim (shih linkun poshtë)

Për kë është ky prezantim:

  • Biznesmenë apo menaxherë që menaxhojnë faqen e tyre në ueb;
  • Sipërmarrës të lirë (freelance) që disponojnë faqe në internet;
  • Specialistë të marketingut dixhital që duan të kuptojnë ndikimin e mediave sociale në faqen e tyre;
  • Studentë që duan të lançohen në botën dixhitale;
  • Kushdo tjetër që ka interes.

Merrni njoftime për trajnimet/prezantimet e ardhshme

Profili i prezantuesit:

Elvis Plaku është sipërmarrës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private. Aktualisht bashkë-menaxhon dy biznese private dhe shërben si konsulent dhe trajnues për disa biznese/organizata të mirënjohura në vend.

Ekspertiza e tij vjen nga ndërthurja e një sërë përvojash si në botën korporative ashtu edhe në atë private në Shqipëri dhe jashtë. Prirjet dhe dëshira e tij për të eksploruar drejtime të reja e kanë përballur me përvoja në fusha nga më të ndryshmet si: marketingu, psikologjia, komunikimi, burimet njerëzore, teknologjia, etj. Në 2011, përfundoi studimet e nivelit Master për administrim biznesi nga Regent University në Virginia Beach, Virginia, USA.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

I keni parë kurset tona online?

I keni parë kurset tona online?

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo
>