Klikoni këtu

Njoftime & Zhvillime

0  komentet

[Video] đź‘‹ BĂ«ni Login me Google ose Facebook

Përshëndetje miq,

Mbi 700 prej jush janë prej kohësh anëtarë të faqes tonë, ku mund të përfitoni nga kurset e ndryshme online si dhe materialet dhe shërbimet në rritje.

Nisur dhe nga kërkesat dhe sugjerimet e nisura dhe nga disa prej jush, rishtazi kemi implementuar dhe mundësinë e kyçjes apo futjes në faqe me llogarinë tuaj në Gmail ose Facebook/Instagram

3 menyra si te beni login

Kjo procedurë është identike me atë që gjeni në faqe të ngjashme të cilat ofrojnë të njëjtin opsion.

Ju ftojmë ta testoni dhe sigurisht mirëpresim çdo pyetje apo kërkesë shtesë që mund të keni, për ta përmirësuar dhe më tej shërbimin tonë.

Me respekt,

Elvisi & skuadra e SfidaBiznesi.com dhe Sfida.PROGjithashtu mund të lexoni

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>