Kryefaqja Etiketat Video

Etiketim: Video

Përmbledhje me shkrime e këshilla mbi Videot për nevojat e biznesit apo organizatës suaj, publikuar e kuruar nga ne këtu te SfidaBiznesi.com

Si t’i përdorni videot me plane të shkurtra si tek EriTV?

Një nga sfidat e komunikimit efektiv sot është fakti se vëmendja e njerëzve po bëhet gjithnjë e më e shkurtër.Rrjedhimisht, nevojitet përdorimi i...

(Video) 9 hapa si të filloni një biznes të suksesshëm

https://youtu.be/TEXJFCwxXugBazuar mbi shkrimin: 9 hapa si të filloni një biznes të suksesshëm

(Video) 5 shkaqet që ju bëjnë të ndiheni të lodhur

https://youtu.be/cHph1IZVUkwShkoni në shtrat herët, pas një dite të gjatë dhe produktive. Hapni sytë tuaj natyrisht disa minuta para se të bjerë alarmi i zgjimit...

(Video) 10 thëniet e preferuara të Richard Brandson për suksesin në...

https://youtu.be/aZoTRIYoVCkTë gjithë kemi nevojë të vazhdueshme për frymëzim apo nxitje drejt atij që quhet suksesi në biznes. Në këtë fushë, modelet e duhur janë...

Trajnimi “Marketingu Strategjik në Internet” te Qendrat Linkoln

Javën që vjen (7 nëntor) është planifikuar të zhvillohet trajnimi i radhës për “Marketingun Strategjik në Internet” që ofrohet nëpërmjet Qendrave Linkoln. Trajnimi është intensiv...

Pse duhet të krijoni shkrime ndëraktive për faqen tuaj

Nëse synoni t'i sillni dhe mbani vizitorë në faqen tuaj, atëherë ky shkrim shqyrton një nga teknikat se si t'i bëni shkrimet më ndëraktive...

Frymëzohuni për një fillim të ri

Ndërsa viti i ri ka filluar dhe ri-shihni planet apo punët për t’u bërë gjatë vitit mbase e gjeni veten disi dobët nga frymëzimi...

Si të filloni një lëvizje sipas Derek Sivers (video)

Nëse ideja apo nisma juaj do arrijë të ketë ndikimin dhe fuqinë që i nevojitet për të ndryshuar realitetin atëherë ajo (ideja/nisma) duhet të...
>