play

Fillimet e një biznesi, Video

0  komentet

(Video) 9 hapa si të filloni një biznes të suksesshëmGjithashtu mund të lexoni

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Trajnim: Siguria & privacia në internet

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>