Si të përballeni me sfidat e suksesit dhe të ardhmen!

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente3109 lexime


Çfarë mund të bësh kur të duket vetja sikur nuk po sjell aq vlerë në punë apo jetë sa mendon se duhet të ishe duke sjellë? Suksesi duket si diçka që u përket të tjerëve por jo ty, të paktën në këtë periudhë ku je tani!

Jam i bindur që të gjithë i përjetojmë këto faza të përsëritura në jetën tonë. Periudha kur ndihemi sikur nuk po japim maksimumin tonë dhe sikur vlera e punës apo sipërmarrjeve tona nuk është atje ku duhet të ishte!

Kjo gjendje bëhet edhe më e dhimbshme kur fillojmë ta krahasojmë veten me njerëz të tjerë të cilët i shohim që – në dukje – po ecin mjaft mirë dhe shpejt drejt një të ardhmeje më të ndritur!

Në fakt, periudha si këto janë gjithnjë të dhimbshme dhe të vështira, dhe thjeshtësisht depresive! Por jini të bindur që këto periudha janë të domosdoshme pasi tregojnë që jeni duke reflektuar mbi gjendjen ku jeni dhe nevojën për të ndryshuar.

Ndaj, pa e humbur fillin dhe pa u zhytur në dëshpërim, fokusohuni te ato që jeni duke bërë!

Shihni si mund t’i shtoni vlerë punës apo sipërmarrjes që ju është besuar.

Jini besnik në gjërat e vogla dhe sigurisht vazhdoni të rriteni profesionalisht me qëllim që ta përgatisni veten për momentin kur do t’ju jepet mundësia për të ndritur sërish!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Kurs: Si të përdoni SEO Press për WordPress

Kurs: Si të përdoni SEO Press për WordPress

Si mund të zgjidhni mes dy punëve?

Si mund të zgjidhni mes dy punëve?

Suksesi në jetë qëndron te inteligjenca emotive

Suksesi në jetë qëndron te inteligjenca emotive

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që shpenzoi 5 vite duke i studiuar ata

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që shpenzoi 5 vite duke i studiuar ata
>