Kryefaqja Etiketat Fillimet e një biznesi

Etiketim: Fillimet e një biznesi

Përmbledhje me shkrime dhe këshilla se si të filloni një biznes, sfidat e hapjes së një biznesi, etj., publikuar këtu te SfidaBiznesi.com

Ka Vetëm 3 Mënyra Për Të Rritur Biznesin Tuaj

Pa shumë fjalë dhe pa u zgjatur ka vetëm 3 mënyra për tërritur biznesin tuaj.1Rrisni numrin e klientëve;2Rrisni vlerën mesatare për transaksion të çdo...

Një mesazh i rëndësishëm për të gjithë ata që duan të...

Shkrim nga Daniel Guçe (botuar fillimisht te BusinessMag.al)Kur është fjala për fillimin e një biznesi të ri, ideja,...

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>