Paketa e Anëtarësisë

Përshëndetje!  Kursi që zgjodhët është pjesë e Paketës së Anëtarësisë me 700+ anëtarë ekzistues. Nëse jeni anëtar ekzistues lutem logohuni këtu ndryshe ju ftojmë të bëheni anëtar që sot duke blerë paketën tonë.

Përfitimet

  • Mbi 15 kurse dhe trajnime të ndryshme
  • Akses i menjëhershëm kur antarësoheni!
  • Çmim promocional, nuk zgjat shumë!
  • Akses direkt nga llogaria juaj.
Paketa baze cmimet

Disa nga kurset që përfitoni si pjesë e Antarësisë:

Aksesi për kurset ju jepet automatikisht me konfirmimin e pagesës dhe ato bëhen menjëherë të disponueshme në llogarinë tuaj.

Nëse keni ende pyetje apo dëshironi sqarime të mëtejshme, mos nguroni të na kontaktoni.

Forma e pagesës

Nëntotali TotaliTotali për t'u paguar sot Paguaj
Stripe_logo
>