Kurset e mia

Këtu do gjeni mbi 15 kurse dhe trajnime online, aktualisht juve ju shfaqen vetëm ato që janë publike. Vizitoni Pultin tuaj për t'u loguar ose shikoni listën e plotë të kurseve këtu.

Të gjitha kurset
 • Të gjitha kurset
 • Teamat
 • Bazat
 • I avancuar
 • Sipërmarrja e lirë
 • SEO
 • Marketing
 • Për Bizneset
 • Siguria Online
 • Aksesi i kufizuar
 • Me regjistrim
 • Kurs i hapur (pa pagesë)
 • Me pagesë

Bazat

7 zakonet e njerëzve të suksesshëm

Çfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg) nga pjesa tjetër? Dikush intervistoi qindra prej këtyre milionerëve të vetë-bërë për ta zbuluar.

Tekst

Tekst

10 leksione

Bazat

Bazat

Tirana WordPress Meetup

Komuniteti i Tirana WordPress meetup bashkohet të enjten e parë të çdo muaji. Në çdo takim diskutohet për WordPress. Programi vendoset nga komuniteti dhe zakonisht në fund të çdo aktiviteti vendoset se për çfarë do të diskutohet në aktivitetin e rradhës. Nëse jeni të interesuar për një temë specifike ju lutemi të shkruani te grupi dhe sugjerimi juaj do merret në shqyrtim nga komuniteti.Për të qenë pjesë e komunitetit nuk ka nevojë të jeni ekspert i WordPress pasi të gjithë janë të mirëpritur. Ky është regjistrimi i plotë i sesionit që u zhvillua me Tirana WordPress Meetup, me datë 5 nëntor 2020, ku prezantues ishte Elvis Plaku. 

Udhëzues

Udhëzues

1 leksione

Bazat

Marketing

Si të arrini një audiencë të lartë për një uebinar dhe jo vetëm!
Udhëzues

Udhëzues

1 leksione

Intermediate

Faqja [tcb_pagination_current_page]nga [tcb_pagination_total_pages]

>