7 zakonet e njerëzve të suksesshëm

Kurs i hapur (pa pagesë)

Bazat

Tekst

Tekst

Bazat

10 Leksione

0% I pafilluar

Autore: Marguerite Ward, CNBC

Çfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg) nga pjesa tjetër? Dikush intervistoi qindra prej këtyre milionerëve të vetë-bërë për ta zbuluar.

Tom Korlei (Tom Corley), me profesion llogaritar dhe planifikues financiar, intervistoi 233 individë të pasur, shumica prej tyre ishin vetë-bërë të tillë, në lidhje me zakonet e të përditshme. Më pas, përgjigjet e tyre i krahasoi me ato të 128 individëve të tjerë më të varfër – individë që gjeneronin më pak se $35,000 në vit.

Sipas librit të tij të shumë shitur “ Change Your Habits, Change Your Life ” (Ndrysho zakonet që të ndryshosh jetën tënde), Korlei shpjegon se si individët e pasur e veçojnë vetveten në disa mënyra specifike. Sipas tij këto janë 7 zakonet që i kanë të përbashkëta.

Kur nje lexion eshte i thjeshte per tu kuptuar, i thjeshte per tu memorizuar dhe i thjeshte per tu zbatuar, une e quaj Super Lexion. Nuk mund te vecoj asnje prej ketij zinxhiri lexionesh, per mua ishin te gjitha Super Lexione!!!

Alma

7 zakonet e njerëzve të suksesshëm

Përpara se të filloni këtë kurs ju ftojmë të bëni një kuiz të shkurtër që krahason zakonet tuaja sipas atyre të njerëzve të suksesshëm.

Text lesson

Kurs i hapur (pa pagesë)

Text lesson

Kurs i hapur (pa pagesë)

Kurs i hapur (pa pagesë)

Kurs i hapur (pa pagesë)

Kurs i hapur (pa pagesë)

Kurs i hapur (pa pagesë)

Kurs i hapur (pa pagesë)

Lini përshtypjen tuaj për kursin.

Text lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Autorë të ndryshëm

Tom Korlei (Tom Corley), me profesion llogaritar dhe planifikues financiar, intervistoi 233 individë të pasur, shumica prej tyre ishin vetë-bërë të tillë, në lidhje me zakonet e të përditshme.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>