Trajnim për Sigurinë Online

Me regjistrim

Intermediate

Video/Tekst

Video/Tekst

Siguria Online

12 Leksione

0% I pafilluar

Mësoni si të përmirësoni sigurinë tuaj online nëpërmjet këtyre parimeve, proceseve dhe teknikave të sprovuara.

Para se të filloni kursin, lutem merrni 1:46 sekonda për të plotësuar sondazhin këtu poshtë 🙂

Trajnim për Sigurinë Online

Njihuni me trajnuesin si dhe mësoni disa sqarime hyrëse rreth këtij trajnimi i cili është zhvilluar më parë si pjesë e një uebinari me të njëjtën temë. Nëse ju intereson që të trajnoni stafin apo ekipin tuaj rreth sigurisë online, atëherë mos nguroni të na kontaktoni direkt.

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni seksionet që përmban ky trajnim.

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video do mund të gjeni se cfarë e rrezikon sigurinë e kompjuterit tuaj.

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni se cfarë e rrezikon sigurin e celulari/tabletit tuaj.

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni se cfarë ndodh kur ju vjedhin fjalëkalimin dhe si mund të mbroheni

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni informacion mbi sigurinë me 2 nivele dhe aplikacionet që mund të përdorni.

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video do gjeni informacione mbi adresat spam, shërbimet false dhe shërbime që mbrojnë sigurinë tuaj.

Video lesson

Me regjistrim

Informacione mbi sa i survejueshëm është lundrimi juaj në internet nga palët e tjera.

Video lesson

Me regjistrim

Sondazhin ynë mbi sigurinë online, sa të mbrojtur mendojmë se jemi?

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë vidoe mund të gjeni përdorimin e VPN-ve dhe një përmbledhje të kursit.

Video lesson

Lini përshtypjet tuaja për trajnimin që të kuptojmë si ishte dhe si mund ta përmirësojmë më tej.

Text lesson

Me regjistrim

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Elvis Plaku

Elvisi është sipërmarës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private në fushat e marketingut, komunikimit, publikimeve dhe ecommerce.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>