Kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Me regjistrim

Intermediate

Video

Video

Për Bizneset

9 Leksione

0% I pafilluar

Kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Në këtë video mund të gjeni prezantimin e folësit dhe temës së uebinarit.

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni te listuara dhe të analizuara avantazhet e pandemisë

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni cila është nevoj për inovacion & pesha e inovacionit në kompani, biznese...

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni përkufizimin e dhënë nga prezantuesi mbi kurset online

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni sfida për të cilat duhet të jeni në dijeni përpara se të implementoni kurset onlin

Video lesson

Në këtë video mund të gjeni disa shembuj konkret si si kurset online mund të përdoren për raste, biznese dhe departamente të ndryshme.

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni lehtësimet dhe zgjidhjet për sfida ekzistuese që ofrojnë kurset online për ju.

Video lesson

Me regjistrim

Në këtë video mund të gjeni diskutimin e bërë me pjesmarrësit e uebinarit mbi temen "kurset online".

Video lesson

Në këtë video mund të gjeni informacione, kontakte të Sfida Biznesi dhe si mund t'ju vij në ndihmë per të implementuar kurset online në bizneset tuaja në mënyrë sa më eficente.

Video lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Elvis Plaku

Elvisi është sipërmarës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private në fushat e marketingut, komunikimit, publikimeve dhe ecommerce.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>