Si të filloni me Google Analytics

Me regjistrim

Intermediate

Udhëzues

Udhëzues

Marketing

1 Leksioni

0% I pafilluar

Pse ju duhet Google Analytics?

Nëse keni një faqe për biznesin, organizatën apo projektin tuaja, atëherë ky uebinar do t’ju tregoj si:

  • të  instaloni  Google Analytics në faqen tuaj;
  • të  konfiguroni  parametrat bazë dhe
  • të  interpretoni  të dhënat që mblidhen.

Google Analytics ​është platforma më e mirë ‘falas’ për matjen, monitorimin dhe optimizimin e eksperiencës së vizitorëve në faqen tuaj.

Ky kurs është regjistruar gjatë një uebinari që zhvilluam me pjesëmarrës të ndryshëm.

 

Do mund të shihni të dhëna dhe tabela ‘live’. Madje bëmë edhe një krahasim të statistikave ndërmjet Google Analytics dhe Facebook Ad analytics.

 

Si të filloni me Google Analytics

Me regjistrim

Ndiqni regjistrimin e uebinarit me temën "Si të filloni me Google Analytics" ku do mund të mësoni si të instaloni, konfiguroni dhe interpretoni metrikat kryesore që ju ofrohen nëpërmjet Google Analytics.

Video lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Elvis Plaku

Elvisi është sipërmarës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private në fushat e marketingut, komunikimit, publikimeve dhe ecommerce.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>