Video kurs, konfigurimi i SEOPress

Me pagesë

Intermediate

Udhëzues

Udhëzues

SEO

1 Leksioni

0% I pafilluar

Dëshironi të mësoni si optimizohet një faqe interneti për t'u renditur sa më mirë në motorët e kërkimit si Google, Bing, etj. ?

Dëshironi të shihni një shembull konkret se si të optimizoni SEO-n e faqes duke parë një shembull konkret?

Atëherë ju ftojmë të porosisni aksesin tuaj te ky kurs. 

Ky kurs përdor një shtojcë si SEOPress PRO si shembull për t'ju treguar si ta optimizoni SEO-n e faqes tuaj. SEOPress PRO përdoret edhe në faqen tonë.

Video kurs, konfigurimi i SEOPress

Me pagesë

Ky është regjistrimi i plotë i një trajnimi 'live' ku ju mund të shihni si ta konfiguroni SEOPress për të optimizuar faqen tuaj.

Video lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Elvis Plaku

Elvisi është sipërmarës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private në fushat e marketingut, komunikimit, publikimeve dhe ecommerce.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>