Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Me pagesë

Bazat

Tekst

Tekst

Sipërmarrja e lirë

2 Leksione

0% I pafilluar

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Greta Pina

Greta Pina ka një eksperiencë pune prej 5 vitesh në fushën mediatike. Kjo eksperiencë përfshin: folëse në radio, artise voiceover-i, editim dhe montim audio & video, menaxhim i rrjeteve sociale, krijim përmbajtjeje për faqe interneti, përkthim dhe redaktim, etj. Momentalisht punon në shkollën biblike ISTL, si asistente mësuesi dhe në departamentin e multimedias.  
 
 
Greta ka fituar aftesitë e saj në fushat ku punon kryesisht në formë autodidakte dhe përmes kurseve/workshop-eve online ose fizike. Dëshira për të mësuar dhe pasioni për botën e multimedias i kanë shërbyer gjithmonë për të zbuluar gamën e gjerë të mundësive që teknologjia ofron për të shprehur idetë vizualisht për cilëndo audiencë. Greta është diplomuar në nivelin Master Shkencor në Bioteknologji në Universitetin e Tiranës. Gjithashtu është diplomuar në nivel Bachelor për studime teologjike dhe lidershipi në Shkollën Ndërkombëtare të Teologjisë dhe Udhëheqjes. Momentalisht vazhdon studimet në nivelin mater në Institutin TCMII për studime teologjike. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>