Si të bëheni pjesë e një sesioni trajnimi apo uebinari online


Hapat:

1.       Klikoni linkun që ju ka ardhur me email, si p.sh.:. Sugjerojmë të përdorni Chrome ose Firefox për një eksperiencë sa më optimale.
Si te beheni pjese e nje sesioni

2.       Vendosni emrin tuaj te tabela Quick Join, aty dhe më pas klikoni butonin JOIN MEETING NOW për t’u bërë pjesë e sesioni.

3.       Lundruesi juaj (browseri) do t’ju kërkojë akses për të përdorur mikrofonin dhe kameran, që mund t’i aktivizoni duke klikuar ALLOW.

4.       Sigurohuni që mikrofoni dhe kamera janë aktive dhe tani mund të klikoni butonin JOIN për t’u bërë pjesë e sesionit.

Si te beheni pjese e nje sesioni live

Sugjerime :

  •       Futuni në sesion të paktën 10 mininuta para fillimit të uebinarit
  •       Futuni duke përdorur një laptop ose desktop
  •       Përdorimi i kufjeve për dëgjim sa më të qartë
  •     Vendoseni celularin në modalitetin ‘pa zhurmë’ për të shmangur shpërqëndrimet
>