Kryefaqja Menaxhimi Menaxhim projektesh

Menaxhim projektesh

ME TE FUNDIT

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që...

Autore: Marguerite Ward, CNBC Çfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg)...

Si ta masni efikasitetin e marketingut tuaj me email?

Marketingu me email është forma më e besueshme e komunikimit online. Studimet tregojnë se mbi 75% e klientëve preferojnë këtë lloj kanali komunikimi kundrejt...

Pse duhet të krijoni shkrimeve ndëraktive për faqen tuaj

Nëse synoni të sillni vazhdimisht vizitorë në faqen tuaj, atëherë ky shkrim shqyrton një nga teknikat se si mund t'i bëni më ndëraktive shkrimet...

5 shkaqet që ju bëjnë të ndiheni shpesh të lodhur

Shkoni në shtrat herët, pas një dite të gjatë dhe produktive. Hapni sytë tuaj natyrisht disa minuta para se të bjerë alarmi i zgjimit...

Përse rutina 8-orarëshe e punës nuk po funksionon

Dita prej 8 orësh punë u krijua gjatë revolucionit industrial si një përpjekje për të ulur numrin e orëve të punës manuale që punonjësit...