Home Teknologjia Siguria Online

Siguria Online

ME TE FUNDIT

Udhëtimi i klientit: Si të krijoni klientë besnikë për biznesin tuaj

Si pjesë e trajnimit për marketingun strategjik në internet prekëm disi atë që ekspertët prej vitesh e kanë quajtur ‘udhëtimi i klientit’. Në fakt...

Pse duhet t’i ndani tre kategoritë e marketingut dixhital?

Si pjesë e trajnimit katër orësh mbi Marketingun Strategjik në Internet ishte edhe diskutimi mbi tre kategoritë orientuese për marketingun dixhital. Përkufizimi i këtyre tre...

12 shprehje që nuk duhet t’i përdorni në punë

Ky shkrim për punën përfshin 12 këshilla të shprehjeve më të zakonshme që nuk sugjerohet t’i përdorni në punë. Arsyeja kryesore është mënyra se...

Trajnim për Marketingun Strategjik Online

Të dashur lexues te SfidaBiznesi.com Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se me datë 1 Mars, ora 4:00-8:00PM do jemi duke ofruar një trajnim të ri për...

Zhurmat, shpërqendrimi më i madh i punonjësve në zyra

Ndërsa gjithnjë e më shumë punëdhënës po aplikojnë zyrat e hapura, një raport i ri zbulon se ato janë burim i zhurmave dhe se...