Pse Facebook ka filluar spastrimin e “Like”-ve nga faqet publike në Facebook?

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente2673 lexime


Thënë ndryshe, nëse keni vënë re një rënie të beftë të numrit të fansave në faqen tuaj në Facebook atëherë gjasat janë që sapo keni përfituar “uljen” e numrit të fansave jo-aktivë apo që e kanë mbyllur fare llogarinë e tyre në Facebook.

Si ndikon kjo në ecurinë e faqes tuaj?

Kjo sigurisht që nuk është shumë inkurajuese në pamje të parë, por nga ana tjetër ju ndihmon që të kuptoni se sa fansa të mirëfilltë keni si dhe ju ndihmon të kuptoni se sa aktivë janë ata realisht.

Gjithashtu, kjo është një sfidë për të përmirësuar atë që në gjuhën e statistikave të postimeve quhet “engagement” për fansat tuaj.

Njoftimi zyrtar i Facebook

Këtu do gjeni edhe njoftimin zyrtar nga Facebook: https://facebook.com/business/news/page-likes-update

Një tabelë si shembull

Ndërkohë, kjo është një pasqyrë e tre prej faqeve zyrtare në Facebook për tre qendrat kryesore tregtare në Shqipëri.

Tabela Facebook për tre qendrat tregtare në Shqipëri

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

I keni parë kurset tona online?

I keni parë kurset tona online?

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re
>