Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Nga: Elvis Plaku28 Prill 2020 | 0 komente lexime


Me Ervinin jemi lidhur disa herë virtualisht, madje e kishim lënë për të bërë një uebinar së bashku por situata e covid i vuri shumë plane e dëshira në pritje.

Ndërkohë, u mrekullova kur pashë që kishte arritur të bënte një bashkëpunim me platformën gjigande të aplikacioneve për sipërmarrës dhe biznese – AppSumo.com

Sekreti që duhet ta kisha pranuar

Personalisht kam që në vitin 2012 që e përdor AppSumo si platformë dhe kam bërë me dhjetëra blerje që nga ajo kohë. Por nuk e kisha menduar që ta promovoja deri kur kjo faqe publikoi ofertën për kompaninë e parë shqiptare në këtë platformë, pra Publer Albania.


Krijoni, skeduloni dhe analizoni gjithë postimet tuaja në mediat sociale

Nëse keni një agjenci marketingu dixhital, menaxher mediash sociale apo sipërmarrës, atëherë ky është momenti më i mirë për të përfituar nga kjo ofertë që blihet një herë dhe nuk do keni nevojë ta paguani më me kuota mujore.

Nuk dua ta zgjas më tej, por ju ftoj të vizitoni direkt faqen në AppSumo dhe të porosisni licencën për ju.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Uebinar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Uebinar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?
>