Kryefaqja Etiketat Marketingu dixhital

Etiketim: Marketingu dixhital

Përmbledhje me shkrime e këshilla mbi marketingun dixhital për biznesin apo organizatën tuaj, publikuar e kuruar nga ne këtu te SfidaBiznesi.com

Si e përmirëson ‘testimi A/B’ performancën e marketingut tuaj!

“A/B Testing” apo testimi i variablave A/B është një metodë shkencore nga fusha e statistikave që është adoptuar gjerësisht, e me shumë sukses, edhe...

Uebinari me Redonin dhe planet për aktivitetin e radhës

Miq, për këtë uebinar kishim mbi 80 persona të regjistruar dhe ndonëse jo të gjithë arritën të na ndiqnin online, duhet të pranoj që...

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>