• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Njoftime & Zhvillime
 • /
 • Uebinar, 30 janar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Uebinar, 30 janar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Nga: Elvis PlakuJanuary 20, 2020


Mbi 180 të regjistruar

A dëshironi të rrisni numrin e vizitorëve në blogun apo faqen e biznesit?

A keni provuar t’i rrisni vizitorët nëpërmjet mediave sociale, por me rezultate të dobëta nga që njerëzit nuk i klikojnë ato?

A keni tentuar të bëni SEO por pa arritur suksesin e dëshiruar?

Mbase kjo nuk është një listë e plotë e teknikave apo strategjive që keni provuar, por folësi ynë i parë i vitit ju tregojë një strategji SEO për të krijuar përmbajtjen e duhur për faqen tuaj që do tërheqë vizitorë relevant gjatë gjithë kohës.

Z. Granit Doshlaku, shqiptari nga Kosova, është një ekspert i certifikuar SEO/SEM me eksperiencë ndërkombëtare. Madje, ju mund ta keni dëgjuar edhe si një prej folësve në edicionin më të fundit të AllWeb, në Tiranë.

Ai do ju ndihmojë të krijoni një strategji të mirëfilltë SEO për përmbajtën e faqes tuaj. Një strategji e sprovuara që faqja juaj të rritet në renditjen në motorët e kërkimit. E mbi të gjitha, që ju të tërhiqni vizitorët dhe klientët e duhur.

00
Ditë
00
Orë
00
Minuta
00
Sekonda

Një aktivitet i hapur dhe pa pagesë për këdo që dëshiron të regjistrohet dhe ndjekë nëpërmjet internetit.

Ku: WebinarNinja.com

Kur: 30 janar 2020, Ora 18:00-19:00

Si: Pa pagesë, por duhet të regjistroheni (shih butonin poshtë)


Për kë është ky prezantim:

 • Sipërmarrës që menaxhojnë faqen e tyre në ueb;
 • Sipërmarrës të lirë (freelance) që disponojnë faqe në internet;
 • Specialistë të marketingut dixhital që dëshirojnë të rrisin vizitorët nga SEO;
 • Studentë që duan të lançohen në botën dixhitale;
 • Kushdo tjetër që ka interes.
Granit Doshlaku

Granit Doshlaku

Granit Doshlaku është bashkë-themelues dhe udhëheq departamentin e Search Marketing në Manaferra (agjenci digjitale me bazë në Prishtinë, Kosovë).

Në 7 vitet e fundit ai ka sjellë dhe implementuar ide të reja dhe kreative për të ndihmuar klientët që të arrijnë objektivat e caktuara. Në baza të rregullta mund ta gjeni duke folur në evente lokale për tema sikurse SEO, content marketing, link building dhe app SEO.

Agjencia e tij lançoi Picasio në vitin 2016, një prej platformave të para që u mundësonte publikuesve të krijonin përmbajtje ndëraktive. Në 3 vitet e fundit, blogu i tij personal ka parë më shumë ridizenjime sesa artikuj të publikuar mirëpo në të ardhmen e afërt kjo pritet të ndryshoj. Artikujt e tij janë shpërndarë/publikuar nga media më të njohura të industrisë sikurse Search Engine Land, GeekTime, BusinessMag, DigitalSpoiler dhe tjera.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

>