I keni parë kurset tona online?

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente lexime


Ne nuk bëjmë shumë zhurmë 🔊🔊 për këtë gjë, por fakti është se cdo ditë ka vizitorë dhe antarë të rinj 🧑👱‍♀️👱🧔 të cilët regjistrohen në kurset tona online.

Foto këtu sipër është nga një prej paneleve që shohim për sa i përket "numrit të personave që regjistrohen" apo "përqindja e atyre që i cojnë kurset deri në fund".

Listen e kurseve e gjeni këtu 👉👉 https://sfidabiznesi.com/kurse/ 🔥🔥

Nëse keni dëshirë të krijoni kurset tuaja online? Mjafton të na shkruani 🙂

Elvisi & ekipi i SfidaBiznesi.com & Sfida.Pro

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Uebinar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Uebinar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO
>