Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente lexime


Balkan FLOSStival është konferencë që zhvillohet këtë vit për herë të parë, në formën e një aktiviteti virtual për promovimin e lirisë së softeve, softeve me kod-burim të hapur, privatësisë dhe të dhënave në internet, si dhe njohurive të hapura, në rajonin e Ballkanit. 

Kjo ide është iniciuar nga Open Labs dhe organizohet në bashkëpunim me GFOSS, FLOSSK, GreekLUG & Share Foundation.

Aktiviteti do zhvillohet në datat 5 & 6 dhjetor 2020, 9:00 AM - 5:00PM (CET).

Pse dhe si të bëheni pjesë?

Ngjarja virtuale në internet do shfaqë formate të ndryshme duke përfshirë, por pa u kufizuar në:

 • punëtori;
 • prezantime; 
 • diskutime dhe në thelb;
 • çdo format që pjesëmarrësit sjelln në tryezën virtuale të kësaj konference. 

Kjo ftesë është për të gjithë individët, organizatat, universitetet, institucionet e financuara nga publiku dhe kompanitë e Ballkanit që bien dakord për rregullat e publikuara në faqen zytare të konferencës 

Thirrja për aplikime 

Thirrja për prezantime është e hapur. Nëse doni të merrni pjesë me një prezantim apo puntori, mund të aplikoni në http://www.balkanflosstival.cc/

Disa nga temat e konferencës janë :

 • Cyber Security
 • Linux
 • Open Data
 • Open Source for business
 • Open Source for education
 • Free Software & Hardware
 • Online Privacy
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

I keni parë kurset tona online?

I keni parë kurset tona online?

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Uebinar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Uebinar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO
>