Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

0 

Nga: Elvis PlakuApril 12, 2020


Miq,

Nuk e di nëse e keni vënë re por rishtazi kemi përditësuar faqosjen e faqes tonë. Struktura e faqes është e njëjta por paraqitja e brendshme e shkrimeve dhe kategorive të brendshme ka ndryshuar.

Jemi ende duke e përditësuar ndaj nëse hasni vështirësi apo keni sugjerime, ju ftojmë të na ndihmoni duke na shkruar te komentet!

Ju faleminderit që na ndiqni 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Uebinar, 30 janar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?

>