Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re
Uebinari me Redonin dhe planet për aktivitetin e radhës
Një fillim i mirë dhe dy shkrime të reja!
Trajnim i hapur për sigurinë online – 30 tetor 2018
Trajnimi “Marketingu Strategjik në Internet” te Qendrat Linkoln
Zhvillime dhe njoftime: Trajnimi, Fjalori, Uebinari, Softe & Apps