Trajnimi “Marketingu Strategjik në Internet” te Qendrat Linkoln

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente1820 lexime


Javën që vjen (7 nëntor) është planifikuar të zhvillohet trajnimi i radhës për “Marketingun Strategjik në Internet” që ofrohet nëpërmjet Qendrave Linkoln.

Trajnimi është intensiv për rreth 3.5 orë dhe shpresoj se do jetë një eksperiencë vërtetë pozitive për ata prej jush që do merrni pjesë.

Trajnimi i fundit mbi të njëjtën temë u zhvillua në Mars 2017 dhe kishte mbi 10 persona nga kompani të ndryshme si Neptun, Tirana Ring Center, Raiffeisen Bank dhe SIGAL.

Në këtë trajnim, një nga aspektet mbi të cilat do thellohemi më shumë është edhe koncepti i quajtur ‘udhëtimi i klientit’ i cili përbëhet nga pikat apo momentet e kontaktit që klientët tuaj potencialë apo ekzistues kanë me brand-in, produktet dhe shërbimet tuaja.

Ky koncept është një paradigmë mjaft e mirë që ju ndihmon të kuptoni hapat që ata ndërmarrin si dhe pikat e ndikimit që ju mund të keni në eksperiencën e klientëve tuaj që nga momenti i parë i ekspozimit deri te konvertimi i tyre në klientë të mirëfilltë, e më tej.

Kjo video prek shkurtimisht konceptin e udhëtimit të klientit:

Por para se të arrijmë te ajo pjesë, trajnim do të ndalet edhe te zhvillimi i një strategjie biznesi, klienti dhe marketingu në vija të trasha që do ta ndihmonte këto që të orientohej më mirë në përpjekjet e veta në marketing.

Për më shumë informacion, ju ftoj të shkarkoni këtë prezantim më të plotë në version PDF në anglisht: Shkarkojeni si PDF

Si të regjistroheni?

Për t'u regjistruar ju lutem dërgoni Email te adresa e Qendrave Linkoln: [email protected]

Javën që vjen (7 nëntor) është planifikuar të zhvillohet trajnimi i radhës për “Marketingun Strategjik në Internet” që ofrohet nëpërmjet Qendrave Linkoln.

Trajnimi është intensiv për rreth 3.5 orë dhe shpresoj se do jetë një eksperiencë vërtetë pozitive për ata prej jush që do merrni pjesë.

Trajnimi i fundit mbi të njëjtën temë u zhvillua në Mars 2017 dhe kishte mbi 10 persona nga kompani të ndryshme si Neptun, Tirana Ring Center, Raiffeisen Bank dhe SIGAL.

Në këtë trajnim, një nga aspektet mbi të cilat do thellohemi më shumë është edhe koncepti i quajtur ‘udhëtimi i klientit’ i cili përbëhet nga pikat apo momentet e kontaktit që klientët tuaj potencialë apo ekzistues kanë me brand-in, produktet dhe shërbimet tuaja.

Ky koncept është një paradigmë mjaft e mirë që ju ndihmon të kuptoni hapat që ata ndërmarrin si dhe pikat e ndikimit që ju mund të keni në eksperiencën e klientëve tuaj që nga momenti i parë i ekspozimit deri te konvertimi i tyre në klientë të mirëfilltë, e më tej.

Kjo video prek shkurtimisht konceptin e udhëtimit të klientit:

https://youtu.be/ugm4-n7Gk9I

Por para se të arrijmë te ajo pjesë, trajnim do të ndalet edhe te zhvillimi i një strategjie biznesi, klienti dhe marketingu në vija të trasha që do ta ndihmonte këto që të orientohej më mirë në përpjekjet e veta në marketing.

Për më shumë informacion, ju ftoj të shkarkoni këtë prezantim më të plotë në version PDF në anglisht: Shkarkojeni si PDF

Si të regjistroheni?

Për t’u regjistruar ju lutem dërgoni Email te adresa e Qendrave Linkoln: [email protected]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

I keni parë kurset tona online?

I keni parë kurset tona online?

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo
>