Zhvillime dhe njoftime: Trajnimi, Fjalori, Uebinari, Softe & Apps

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente1815 lexime


Ndonëse këtë periudhë nuk kemi një shkrim të ri për t’ju sugjeruar, deshëm t’ju vëmë në dijeni për disa zhvillime dhe njoftime si më poshtë:

Takim për kafe dhe prezantim mbi trajnimin “Marketingu Strategjik në Internet

Për të gjithë ata që mund të kenë interes, Qendra Lincoln (në Bllok) do të zhvillojë një takim prezantues dhe kafe mbi trajnimin e ardhshëm “Marketingu Strategjik në Internet”. Ky trajnim do zhvillohet për herë të dytë (hera e parë) dhe drejtohet nga unë – Elvis Plaku.

Takimi prezantues është i hapur për të gjithë dhe do zhvillohet të martën, 31 tetor 2017, ora 8:30-9:30Qendra Linkoln në ish-Bllok. Mjafton një konfirmim me email te [email protected]

Fjalori shqip në internet Fjale.al

Besoj mund ta keni marrë si informacion se miku ynë Baki Goxhaj, i cili është edhe pjesë e skuadrës mbështetëse këtu në SfidaBiznesi.com lancoi së fundmi projektin e tij më të ri Fjale.al – një fjalor i përditësuar shqip i cili jam i bindur do t’i sjellë më shumë vlerë çdokujt prej nesh në lëvrimin e gjuhës tonë.

Një këshillë praktike do ishte të abonoheni për të marrë nga një fjalë të re çdo ditë, pasi besoj se është një nga mënyrat më të mira për të pasuruar fjalorin dhe njohuritë tuaja.

Uebinari i parë dhe planet në vazhdim

Këtë muaj lancuam edhe Uebinarin tonë të parë. Duhet të pranojmë se Uebinari ishte një sukses i pjesshëm për shkak të një problemi teknik, por koncepti dhe tema u mirëpritën gjerësisht dhe i jemi mirënjohës të gjithë atyre prej jush që morët pjesë. Ajo që mund t’ju themi për të ardhmen është se sakaq jemi duke punuar për të lançuar edhe disa uebinare të reja.

Softe & Apps

Një nga zhvillimet e reja brenda faqes është edhe shtimi i seksionit titulluar Softe & Apps, që në fakt është një mini-listë softesh dhe aplikacionesh që ne përdorim rregullisht apo sipas projekteve të ndryshme. Lista do të përditësohet herë pas here dhe besoj se do gjejmë një mënyrë për ta zgjeruar edhe më tej në të ardhmen, ndaj nëse keni sugjerime mos nguroni të na shkruani.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

I keni parë kurset tona online?

I keni parë kurset tona online?

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo
>