• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Blogu
 • /
 • 7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente lexime


Hyrje

Do doja të thoja se ishte një javë normale por fatmirësisht duhet të pranoj se ishte mjaft interesante dhe me intensitet.

Ditën e mërkurë drejtova një trajnim 1.5 orësh me 8 persona duke përdorur EyeOn ku mësuam për mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave të klientëve. Sesioni shkoi mjaft mirë dhe me një nivel të kënaqshëm angazhimi nga pjesëmarrësit.

Më pas, të enjten, mora pjesë në një trajnim me Zoom mbi temën e prezantimeve dinakime. Fatkeqësisht, mu desh të largohesha para mbarimit pasi duhet të bëja hapjen e një uebinari tjetër me WebinarNinja i cili filloi në WebinarNinja dhe mbas 45 minutave kaloi në një platformën tjetër - BigBlueButton.

Nuk mund të them që këto janë shumë të zakonshme por përballja me platforma, audienca, tematika të ndryshme mi bëri ditët vërtetë mjaft interesante.

Çfarë mësova nga eksperienca me 4 platforma për video konferenca?

 1. Njerëzit përshtaten shumë më lehtësisht kur kanë dëshirë apo nevojë;
 2. Platformat për video konferenca na ndihmojnë të lidhemi në distancë por edhe krijojnë pengesa pasi ne komunikojmë më shumë në mënyrë jo-verbale;
 3. Shpejtësia e internetit aktualisht është një nga sfidat kryesore pasi jo të gjithë e kanë njësoj;
 4. Adoptimi më i mirë i platformave online vjen vetëm nga përdorimi i rregullt, teoria të çon deri diku;
 5. Njerëzit entuziazmohen fillimisht por pastaj është shumë e lehtë të rikthehen në ‘status-quo’, pra rutinën e zakonshme;
 6. Nëse nuk përdor teknika ri-angazhimi njerëzit bëhen shumë shpejt pasiv, ose shpërqëndrohen nga gjëra të tjera përreth;
 7. Nëse nuk ke një sistem apo kanale të tjera që ti kujtosh, atëherë shumica harrojnë të futen online në kohë;

Këto janë vetëm disa nga vëzhgimet e mia, por jam i sigurtë që ju keni edhe sugjerime apo komente të tjera. Ju ftojmë t'i shtoni këtu poshtë 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Shkrimet më të lexuara të 2017-ës

Shkrimet më të lexuara të 2017-ës

Dy konferenca dhe webinari i parë!

Dy konferenca dhe webinari i parë!

Mirësevini në Podcastin e 25të të Karrierës!

Mirësevini në Podcastin e 25të të Karrierës!

Zbuloni shkrimet më të lexuara të 2016-ës

Zbuloni shkrimet më të lexuara të 2016-ës
>