Shkrimet më të lexuara të 2017-ës

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente1963 lexime


Këtë fundvit një nga gjërat që morëm sërish përsipër të analizojmë ishin ato që mund të konsiderohen si shkrimet më të lexuara këtu te SfidaBiznesi.com

Ky shkrim vjen sipas një formati të mirënjohur por që ne e kemi adoptuar duke filluar nga viti 2016, edhe pse kjo faqe ka mbi 5 vite që publikon shkrime të ngjashme.

Mbi të gjitha rishikimi i shkrimeve më të lexuara na lejon të kuptojmë më mirë prirjet dhe preferencat e lexuesve tanë dhe njëherazi shërbejë për të na orientuar me përzgjedhjet dhe shkrimet e reja që botojmë gjatë vitit 2018 e në vazhdim.

Pa u zgjatur, ju prezantojmë me listën e përmbledhur të shkrimeve më të lexuara gjatë vitit 2017, bazuar mbi statistikat e gjeneruara nga Google Analytics.

Lexim të këndshëm:

5 këshilla si të filloni një biznes të suksesshëm

Ky shkrim vijon të sjellë vazhdimisht lexues dhe vizitorë dhe mbetet shkrimi më i lexuar për dy vite rresht (2016 dhe 2017). Shkrimi përmbledh këshillat e Richard Brandson dhe besoj se janë disa këshilla që dukshëm i rezistojnë kohës!

 

Pse bizneset duhet të bëjnë marketing online (dixhital)?

Një shkrim mjaft i mirë me autorësinë e Albin Dashit, që nxjerrë në pah aspektet thelbësore të marketingut dixhital dhe mënyrat se si bizneset mund të përfitojnë nga ekspertiza e ekspertëve të mirëfilltë.

 

Si ndikon interneti në komunikimin tonë?

Ky shkrim i referohet në fakt një shkrimi më të gjatë dhe të plotë me autorësinë e Ardian Vehbiut dhe merr në shqyrtim pikërisht ndikimin e internetit në komunikimin tonë. Një hulumtim vërtetë i mahnitshëm për një dimension që tashmë prek çdo aspekt të jetëve tona.

 

10 rregulla mbi veshjen në mjedisin e punës

Shkrimi ofron disa këshilla vërtetë praktike dhe interesante për këdo që ka nevojë të kuptojë se si mund të krijoë pak variacion në veshjen në punë apo në zyrë, kuptohet pa thyer shumë nga normat etike të veshjes zyrtare.

 

Normat e komunikimit në biznes

Shkrimi diskuton dy nga normat e komunikimit të mirë brenda biznesit si ai ndërmjet kolegëve apo me eprorët por edhe komunikimin me klientët e biznesit.

 

12 shprehje që nuk duhet t’i përdorni në punë

Ky shkrim për punën përfshin 12 këshilla të shprehjeve më të zakonshme që nuk sugjerohet t’i përdorni në punë. Arsyeja kryesore është mënyra se si ato ndikojnë te perceptimi i kolegëve dhe atmosfera në punë.

 

7 mendësitë që ju duhen për të arritur suksesin

Këto shtatë këshillat e mëposhtme do t’ju ndihmojnë të ndryshoni mendësinë dhe jetën tuaj. Regjistrojeni në mendjen dhe zemrën tuaj se nuk ka vend për negativitet dhe dyshim, dhe që qielli është i vetmi limit.

 

Këshilla: Si të qëndroni të sigurt online? Pjesa e dytë

Shkrimi ju ofron disa sugjerime praktike dhe konkrete nga eksperienca për të ruajtur më mirë identitetin dhe privacinë tuaj në internet.

 

10 aftësitë e një profesionisti

Jo të gjitha profesionet kanë nevojë për aftësi të njëjta, por këto dhjetë aftësi do t’i duhen çdo personi që dëshiron të konsiderohet specialist në fushën e tij dhe të fitojë maksimumin

 

Frymëzohuni për një fillim të ri

Ndërsa viti i ri ka filluar dhe ri-shihni planet apo punët për t’u bërë gjatë vitit mbase e gjeni veten disi dobët nga frymëzimi apo dëshira për të punuar! Cila do qoftë gjendja juaj aktuale, jam i bindjes se rigjetja e ‘fokusit’ do t’ju ndihmojë për ta ngritur nivelin tuaj edhe më lartë.

 

7 zakonet e njerëzve të suksesshëm, Stephen R. Covery

Këto këshilla bazohen te libri me të njëjtin emër (7 zakonet e njerëzve të suksesshëm) i cili ofron leksione të fuqishme për ndryshimin individual nëpërmjet atyre që autori i përcakton si zakonet e domosdoshme për të qenë një njeri i suksesshëm.

 

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që shpenzoi 5 vite duke i studiuar ata

Çfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Ëinfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg) nga pjesa tjetër? Dikush intervistoi qindra prej këtyre milionerëve të vetë-bërë për ta zbuluar.

 

Uebinar 1: Ç’duhet të dini kur krijoni një logo për biznesin tuaj?

Ky ishte edhe uebinari ynë i parë dhe jini të sigurtë që do vijojmë të lançojmë edhe uebinare te reja gjatë vitit 2018. Ky si uebinar u vu në dispozicion të vetëm atyre që u regjistruan për ta ndjekur dhe nuk është aktualisht i disponueshme për të gjithë, por besoj se do e ndryshojmë formatin disi në të ardhmen.

 

Udhëtimi i klientit: Si të krijoni klientë besnikë për biznesin tuaj

Si pjesë e trajnimit për marketingun strategjik në internet prekëm disi atë që ekspertët prej vitesh e kanë quajtur ‘udhëtimi i klientit’. Ky koncept është një fushë e tërë dhe një paradigmë e cila ka fuqinë për ta transformuar mendësinë dhe operimin e çdo lloj biznesi/organizate në funksion të krijimit të një eksperience vërtetë cilësore e me vlerë për të dyja palët: klientët dhe biznesin.

 

Anketë: Çfarë aplikacioni/programi përdorni për të qenë prodhimtarë?

Dihet që secili prej nesh përdor të paktën një aplikacion apo program që i shton vërtetë vlerë punës së përditshme. Por duam t’ju nxisim të na tregoni që të përfitojmë të gjithë nëpërmjet shkëmbimit të eksperiencave dhe njohurive të secilit. Shihni çfarë aplikacionesh përdorin profesionistë dhe ekspertë të tjerë si ju.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Dy konferenca dhe webinari i parë!

Dy konferenca dhe webinari i parë!

Mirësevini në Podcastin e 25të të Karrierës!

Mirësevini në Podcastin e 25të të Karrierës!

Zbuloni shkrimet më të lexuara të 2016-ës

Zbuloni shkrimet më të lexuara të 2016-ës
>