• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Blogu
 • /
 • Zbuloni shkrimet më të lexuara të 2016-ës

Zbuloni shkrimet më të lexuara të 2016-ës

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente2247 lexime


Fundi i vitit, përveç se si një kohë festimi, duhet rezervuar edhe për të reflektuar mbi arritjet dhe ecurinë e vitit që po kalon.

Ndaj, në kuadër të punës që bëhet me këtë faqe, ku ndër synimet kryesore është afrimi i një rrjeti lexuesish profesionistë, një nga analizat që bëjmë është vetë lexueshmëria e shkrimeve gjatë vitit 2016.

Përmbledhja e mëposhtme është statistikore por nëpërmjet listimit të shkrimeve më të lexuara mund të nxirret edhe një pasqyrë e preferencave apo nevojave tuaja si lexues.

Lista e mëposhtme është përgatitur sipas statistikave të gjeneruara nga Google Analytics, ku kriteri minimal ishte që shkrimet të jenë lexuar të paktën 500 herë, ndërsa shkrimi i parë është lexuar mbi 13,000 herë.

Lexim të këndshëm:

 1. Pesë këshilla si të filloni një biznes të suksesshëm
  Këshilla fantastike nga biznesmeni i suksesshëm Richard Brandson.
 2. Mësoni si të përdorni MailChimp për marketing me email
  Seri me 5 videoleksione për të filluar marketingun me email.
 3. Pse bizneset duhet të bëjnë marketing online (dixhital)?
  Këshilla praktike dhe orientime se nga duhet ta filloni marketingun tuaj dixhital nga Albin Dashi.
 4. Dhjetë rregulla mbi veshjen në mjedisin e punës
  Çfarë të vishni në mjedisin e punës dhe disa truke të vogla që të përcillni imazhin e një punonjësi të denjë.
 5. Dy karakteristikat e marketingut të suksesshëm 
  Marketingu i suksesshëm minimalisht synon të ndërtojë marrëdhënie nëpërmjet komunikimit me disa kanale dhe kontaktit të rregullt e të vazhduar (kundrejt marketingut sporadik, me rast festash)!
 6. Si ndikon interneti në komunikimin tonë?
  Tashmë teknologjia është bërë “palë e tretë” në çdo komunikim që ne kemi me miqtë apo palët në biznes, por sa të kthjellët jemi për mënyrat se si ajo ndikon në transformimin e standardeve tona gjuhësore dhe vetë komunikimit?
 7. Respekti dhe komunikimi në biznes 
  Respekti dhe komunikimi me respekt duhet të jenë bazat e marrëdhënieve për një kulturë të shëndetshme biznesi në Shqipëri dhe kudo.
 8. 7 mënyra të të menduarit që ju duhen të arrini suksesin 
  Ndërsa reflektoni mbi këto 7 mënyra do arrini të dalloni ku çalon mendësia!
 9. Kompjuteri dhe cilësia e jetës! 
  A e bëni do gjithnjë lidhjen se si përdorimi i kompjuterit ndikon te cilësia e jetës tuaj?
 10. Fuqia e reklamës shoqërore (sociale) 
  Ky shkrim përmend dy shembuj se si media sociale është përdorur për t’i dhënë zë njerëzve të thjesht!
 11. Këshilla për sipërmarrësit e rinj (nga Aftesi.info) 
  Intervista nga ekspertë dhe sipërmarrës të suksesshëm.
 12. Shtatë mënyra për të qenë një lider më i mirë në 2016-n 
  Shtatë mënyra se di duhet të mendoni dhe pozicionoheni ndryshe si udhëheqës i biznesit apo organizatës tuaj.
 13. 6 gjërat që nuk duhet t’i toleroni në karrierën tuaj 
  Karriera, nevoja për një punë apo mediokriteti nuk duhet të kthehen në justifikime për të toleruar gjërat apo situatat e përmendura në këtë shkrim.
 14. 7 mendimet që po ju pengojnë të arrini suksesin
  Pengesa më e madhe mes jush dhe të qenët në kulm të karrierës suaj, jeni vetë ju.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Shkrimet më të lexuara të 2017-ës

Shkrimet më të lexuara të 2017-ës

Dy konferenca dhe webinari i parë!

Dy konferenca dhe webinari i parë!

Mirësevini në Podcastin e 25të të Karrierës!

Mirësevini në Podcastin e 25të të Karrierës!
>