• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Blogu
  • /
  • Mirësevini në Podcastin e 25të të Karrierës!

Mirësevini në Podcastin e 25të të Karrierës!

Nga: Elvis Plaku29 Prill 2017 | 0 komente1547 lexime


Përshëndetje miq,

Këtë javë kemi kënaqësinë t’ju sjellim një material në format audio që shpresojmë është edhe formati i duhur për këtë fundjavë të gjatë (duke qenë se e hëna, 1 Maji, është pushim në Shqipëri).

Para pak kohësh, pata nderin të jem personazhi i radhës për podcastin e karrierës që përgatitet me aq përkushtim dhe vëmendje nga një ekip, si pjesë e një nisme të përbashkët të Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim dhe Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim në mbështetje të Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhe objektivave të saj në lidhje me punësimin dhe arsimin e formimin profesional.

Kjo seri intervistash audio (podcast) është krijuar në funksion të promovimit të personazheve dhe modeleve organike shqiptare në fushën e vetëpunësimit dhe sipërmarrjes. Personalisht e gjykoj si diçka ndryshe nga formatet dhe programacionet shabllon të medieve tradicionale.

Për më tepër, materiali vjen me një format lehtësisht të konsumueshëm (audio) pasi mund të dëgjohet lehtësisht duke i dhënë makinës apo duke ecur rrugës, etj.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Kurs: Si të përdoni SEO Press për WordPress

Kurs: Si të përdoni SEO Press për WordPress

Ka vetëm 3 mënyra për të rritur biznesin tuaj

Ka vetëm 3 mënyra për të rritur biznesin tuaj

Një mesazh i rëndësishëm për të gjithë ata që duan të investojnë në një biznes

Një mesazh i rëndësishëm për të gjithë ata që duan të investojnë në një biznes
>