fbpx

Video

0  komentet

(Video) 10 thëniet e preferuara të Richard Brandson për suksesin në biznes

Të gjithë kemi nevojë të vazhdueshme për frymëzim apo nxitje drejt atij që quhet suksesi në biznes. Në këtë fushë, modelet e duhur janë ata që sipas shumë faktorëve konsiderohen ndër njerëzit që dinë të krijojnë një biznes të suksesshëm. Në këtë rast Rikard Brendson (Richard Brandson) është një shembull ideal si drejtues me shumë biznese të suksesshme ndërkombëtarisht.

Ky shkrim bazohet mbi listën me 10 thënie frymëzuese që e nxisin atë personalisht si sipërmarrës dhe drejtues biznesesh.

Thëniet janë në një postim në faqen e tij ku ai shprehet kështu: “Si drejtues biznesi, më pyesin shpesh se ‘cili është çelësi i suksesit?’ pasi kjo është ëndrra dhe dëshira e çdo sipërmarrësi. Mbase nuk ka nevojë të theksohet fakti se nuk ka një formulë apo çelës specifik për suksesin, por mbi të gjitha duhet shumë punë dhe qëndrueshmëri për t’u përballur e kaluar gjithë sfidat që më pas t’i kthejmë ato në mundësi për të mësuar e për t’u rritur. Më tej, kur arrin t’i tejkalosh sfidat shpesh zbulon se synimet që i kishe vënë vetes janë rritur apo janë orientuar drejt një suksesi të ri. Ndaj, për t’ju nxitur në rrugëtimin tuaj drejt suksesit po ju ofroj 10 thëniet e mia të preferuara“.

---------- PROMO ----------
--------------------


Gjithashtu mund të lexoni

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020
Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama
Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020
Trajnim: Siguria & privacia në internet
Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress
Fuqia e vullnetit nuk funksionon
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>