Kryefaqja Etiketat Suksesi

Etiketim: Suksesi

Përmbledhje me shkrime e këshilla mbi suksesin në jetën, biznesin apo organizatën tuaj, publikuar e kuruar nga ne këtu te SfidaBiznesi.com

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që...

Autore: Marguerite Ward, CNBCÇfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg)...

(Video) 9 hapa si të filloni një biznes të suksesshëm

https://youtu.be/TEXJFCwxXugBazuar mbi shkrimin: 9 hapa si të filloni një biznes të suksesshëm

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>